14 Νοε 2016

Λαϊκή αντίσταση αριστερή αντιιμπεριαλιστίκη συνεργασία .Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα.Συγκέντρωση-συλλαλητήριο την Τρίτη 15/11 στις 6μμ στην πλατεία Καρλοβάσου

Η επίσκεψη Ομπάμα , του εκπροσώπου των ΗΠΑ-φονιάδων των λαών, και μάλιστα μέσα στις μέρες της 43ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα, αποτελεί πρόκληση και κίνδυνο για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έρχεται για να φέρει «δώρα» και εγγυήσεις ασφάλειας και ευημερίας όπως ξετσίπωτα προπαγανδίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μαζί της η ΝΔ και όλα τα κόμματα της υποτέλειας.
Έρχεται για να προωθήσει στόχους του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που θα προσθέσουν και άλλα κοινωνικά και οικονομικά δεινά στο λαό μας, που θα εμπλέξουν ακόμα βαθύτερα τη χώρα στην πολεμική εκστρατεία των Αμερικανονατοϊκών στην περιοχή.

 Έρχεται για να δώσει ώθηση στις διχοτομικές «λύσεις» για την Κύπρο, για να βαθύνει τα δεσμά εξάρτησης της χώρας από την αμερικάνικη υπερδύναμη, για να οξύνει τους κινδύνους μιας ευρύτερης πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή. 

Είναι εχθρός του λαού μας και όλων των λαών και γι αυτό σε μια σειρά πόλεις της χώρας διοργανώνονται λαϊκές συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις με κεντρικό σύνθημα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Με το ίδιο σύνθημα, και συνολικά ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη μνήμη αλλά την κατεύθυνση της πάλης ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και τον πόλεμο, την κατεύθυνση της διεθνιστικής αλληλεγγύης των λαών, καλούμε σε συγκέντρωση-συλλαλητήριο την Τρίτη 15/11 στις 6μμ στην πλατεία Καρλοβάσου.

Καρλόβασι 13-11-2016