29 Νοε 2016

Οι κλοπές συνεχίζονται

Στο κτίριο της δημοτικής μας κοινότητας εισέβαλλαν σήμερα άγνωστοι δράστες και αφαίρεσαν μια οθόνη υπολογιστή αξίας 60 ευρώ.
 Και το ερώτημα που τίθεται είναι πως οι άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία την στιγμή που οι υπάλληλοι έχουν κλειδιά στα χέρια τους και οφείλουν να κλειδώνουν τις αίθουσες μετά την αποχώρηση τους.
 Την είδηση μας επιβεβαίωσε ο κ. Μανόλης Νικολού, ο οποίος και μας είπε ότι έγινε παραβίαση, αλλά και ο ίδιος απορεί πως μπόρεσαν και εισήλθαν στα γραφεία.  Η επίσημη ανακοίνμωση της αστυνομίας εχει ως εξής:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε στο κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Καρλόβασιου. Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε σήμερα (29-11-2016) το πρωί στις αστυνομικές Αρχές, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από χθες (28-11-2016) το απόγευμα έως τις πρωινές σήμερα, μπήκαν στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας, παραβιάζοντας παράθυρο του και αφαίρεσαν από γραφείο μία ηλεκτρονική συσκευή (οθόνη), αξίας 60 ευρώ.



Σταματία Ράπτη