13 Νοε 2016

Το μαρτύριο της σταγόνας

Οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης και οι διακοπές νερού δεν αποτελούν σίγουρα είδηση, αφού έχουν γίνει πια καθημερινότητα που ταλανίζει αρκετούς συμπολίτες μας . Αιτία το πεπαλαιωμένο και διάτρητο δίκτυο. Και κάθε φορά μπαλώματα επί μπαλωμάτων…

Αυτή τη φορά η βλάβη στην περιοχή του Καρλοβάσου που έχει αφήσει μέρες δίχως νερό αρκετούς συμπολίτες μας, εντοπίστηκε  στο βουνό και από αύριο το συνεργείο του δήμου θα βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου  να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται αρκετό νερό, ενώ κάποιοι στην περιοχή λένε το νερό νεράκι.


«Ήδη και για αυτούς έχει ληφθεί μέριμνα» μας είπε σε επαφή μαζί του ο υπεύθυνος του συνδέσμου ΟΤΑ Δ. Σάμου κ. Μανόλης Νικολού «καθώς έγιναν κάποιες τροποποιήσεις για να μπορέσουμε να δώσουμε νερό σε μια μεγάλη περιοχή του Καρλοβάσου».

 Έτσι λοιπόν η βλάβη στο βουνό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνεται  αρκετό πόσιμο νερό,  καθώς σύμφωνα με τον κ.  Νικολού η ποσότητα νερού που χάνεται είναι μεγάλη, σε μια περίοδο που η λειψυδρία εγκυμονεί κινδύνους για το μέλλον και οι κάτοικοι της περιοχής υπομένουν το μαρτύριο της σταγόνας. .