25 Νοε 2016

Κύριε Μουζάλα αναλάβετε τις ευθύνες σας

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το hot spot της Μόριας στην Λέσβο καθώς εδώ και λίγη ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση. Οι πρώτες πληροφορίες από τα Λεσβιακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία ακόμη φωτιά σε σκηνές προσφύγων και μεταναστών, η οποία σύντομα προκάλεσε αφορμή για συμπλοκές μεταξύ μεταναστών.


Η φωτιά που ξέσπασε, προκλήθηκε σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Αστυνομία από έκρηξη σόμπας με υγραέριο ή από γκαζάκι. Μέχρι να διαπιστωθεί το πως και γιατί έγινε η έκρηξη (υπήρξαν φόβοι μέχρι και ύπαρξη... βόμβας), προκλήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς υπήρξαν σοβαρότατοι τραυματισμοί, με τις νέες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό μετανάστη και δύο σοβαρά τραυματίες. Δυστυχώς από τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη σε σκηνές, υπάρχουν και παιδιά που έχουν τραυματιστεί και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η ένταση είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μεταβαίνουν στο κέντρο, ενώ ένταση επικρατεί και στο γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς πληροφορία που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, κάνει λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό μετανάστη.Εφημερίδα Εμπρός