5 Δεκ 2016

Χριστουγεννιάτικο Βazaar 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, σας προσκαλεί στη λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει ετοιμάσει με τη βοήθεια εθελοντών γονέων, αλλά και των ίδιων των παιδιών, σε στενή συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου. Η γιορτή θα γίνει στο χώρο του σχολείου μας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Μεταξύ άλλων έχουμε ετοιμάσει: Face painting, ζωγραφική και κατασκευές με χριστουγεννιάτικο θέμα, παιχνίδι των κρυμμένων ζαχαρωτών, κλόουν κ.ά. Επιπλέον, θα μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με την συναυλία της σχολής «Σαμart” και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της φιλαρμονικής του «Βαθύλλου».
Στο καθιερωμένο bazaar μας, θα διατεθούν κατασκευές που έφτιαξαν με τα χεράκια τους τα ίδια τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να συναντήσουν από κοντά τον Αϊ Βασίλη σε μια είσοδο έκπληξη !!!!

Ο μπουφές θα υποδεχτεί με νόστιμα εδέσματα όσους πεινάσουν, όπως , βάφλες , pop - corn, λουκουμάδες, μαλλί της γριάς, σουβλάκια και ζεστά ροφήματα ( καφές, μηλίτης, τσάϊ και κρασί).

Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους τους γονείς και τα παιδιά. Φορέστε την γιορτινή σας διάθεση και ελάτε, να χορέψουμε με τον dj μας, στο ρυθμό των Χριστουγέννων!!!