8 Δεκ 2016

Ξεκίνησε σήμερα η μεγάλη τουριστική έκθεση της Σμύρνης

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η μεγάλη τουριστική έκθεση της Σμύρνης που διεξάγεται στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Η έκθεση οργανώνεται από την εταιρία IZFAS θυγατρική της ένωσης τουριστικών πρακτόρων της Τουρκίας (TURSAB) και του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης.

Τις Ελληνικές συμμετοχές σε ενιαίο χώρο οργάνωσε για πρώτη φορά φέτος η εταιρία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ που απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης στην Ελληνική αγορά και αυτής της έκθεσης. Στον ενιαίο αυτό χώρο διαθέτουν περίπτερα τα νησιά Λέσβος, Σάμος, Ρόδος και Χίος.

 Στα περίπτερα συμμετέχουν και πραγματοποιούν επαφές εκπρόσωποι των αντίστοιχων Δήμων, επιμελητηρίων, επαγγελματικών ενώσεων από το χώρο του τουρισμού και μεμονωμένοι επιχειρηματίες. 
Περίπτερο στον ίδιο χώρο διαθέτει επίσης και η διοργανώτρια εταιρία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ , προβάλλοντας τις δραστηριότητές της προβολής, δημοσιότητας και οργάνωσης επιχειρηματικών συμπράξεων από την Ελληνική προς την Τουρκική αγορά και αντιστρόφως.

 Στα εγκαίνια της έκθεσης μεταξύ των πολλών επισήμων ξεχώρισαν οι παρουσίες των κ.κ. Nabi Avci Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Aziz Kocaoglu Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης, Ekrem Demirtas Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης και Basaran Ulusoy Πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας.