14 Δεκ 2016

ΕΚΣ.Με ψίχουλα δε ζούμε. Δεν μπορείτε να μας εξαπατάτε πλέον. Σας έχουμε μάθει όλους καλά!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΠρος : τον κύριο πρωθυπουργόΧρειάζεται να έχετε πολύ θράσος για να βαφτίζετε το μαύρο-άσπρο και τα 300€ (αν τα πάρουν και για όσους τα πάρουν) 13η σύνταξη.

Να μην φτάνει το κλέψιμο στα ασφαλιστικά ταμεία που έχετε κάνει μέχρι τώρα εσείς και οι προηγούμενοι με τις πολιτικές σας, αλλά να κλέβετε μέχρι το 2019 πάνω από 7δις ευρώ, να δίνετε 617 εκατομμύρια από αυτά, σ’ αυτούς που οι πολιτικές σας εξαθλίωσαν και να το παίζετε και γαλαντόμος.

Επειδή, κύριε πρωθυπουργέ, εμείς δεν ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων, θα σας θυμίσουμε την απάντηση που δώσατε εσείς ο ίδιος, στον τότε πρωθυπουργό (κ. Σαμαρά) όταν κι εκείνος χρησιμοποίησε με το τότε πλεόνασμα, τα ίδια «φτηνά κόλπα» με τα σημερινά δικά σας :
Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας από τη μια να του αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι και από την άλλη να του πετούν κάποια ψίχουλα, για να τον εξαγοράσουν όπως φαντάζονται ότι θα κάνουν. Να εξαγοράσουν τη στήριξη στην ίδια πολιτική που έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι κι έχει σκοπό αν τους αφήσουμε να κλέψει όχι μόνο το ψωμί αλλά και το ίδιο το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι να αρπάξει. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε νομίζω ότι οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουν το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ταπεινωτική, ανήθικη (…)

…. το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Σ’ αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής. Σ’ αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων, η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία στα σχολειά, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και στα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και οι πεινασμένες μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων. Πρόκειται για πλεόνασμα δυστυχίας, τραγωδίας, ακόμα και αίματος. Πρόκειται όμως και για πλεόνασμα θράσους και απάτης. Ναι, καλά ακούσατε: Απάτης».

Αυτά είπατε πριν από λίγο καιρό κύριε πρωθυπουργέ και νομίζαμε πως δώσατε μια καλή απάντηση, αλλά και εσείς τα είπατε για να εξαπατήσετε το λαό ώστε να σας ψηφίσει και τελικά να συνεχίσετε την ίδια αντιλαϊκή πολιτική όλων των προηγούμενων.

Κύριε πρωθυπουργέ, εμείς ένα έχουμε να σας πούμε: η εργατική τάξη και ο λαός θα θεριέψουν την οργάνωσή τους και θα γκρεμίσουν παλιά και νέα μνημόνια. Θα γκρεμίσουν την πολιτική και την εξουσία του κεφαλαίου που πιστά υπηρετείτε εσείς προσωπικά και η κυβέρνησή σας, τα κόμματα που μαζί σας ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και τα φιλαράκια σας οι χρυσαυγίτες.

Με ψίχουλα δε ζούμε. Δεν μπορείτε να μας εξαπατάτε πλέον. Σας έχουμε μάθει όλους καλά!

Καληνύχτα σας κύριε πρωθυπουργέ!