12 Δεκ 2016

Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου .'Κάθετα αντίθετοι στην αμετροεπή επίθεση που δέχεται η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά'

Η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου θέλει να εκφράσει με την παρούσα την πλήρη και αμέριστη συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, καθώς και την πίστη και αναγνώρισή της στο σημαντικό έργο, που έχει ως σήμερα συντελεστεί στο Δήμο Σάμου.

Παράλληλα εκφράζουμε την απορία μας για την ανεδαφική και μονολιθική επίθεση που δέχεται ο Δήμαρχος από συγκεκριμένα κέντρα και πρόσωπα, επίθεση η οποία, ως επί το πλείστον, υπερβαίνει τα όρια της γόνιμης κριτικής και αγγίζει τα όρια της δυσφήμισης.
Το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία δύο χρόνια στο Δήμο Σάμου είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες της Σάμου και δεν θεωρούμε, ότι είναι απαραίτητη η απαρίθμησή του. Επιθυμούμε όμως σε κάθε περίπτωση να τονίσουμε την δυναμική ενίσχυση της εξωστρέφειας του νησιού μας και της διεθνούς του προβολής μέσω των προσωπικών πρωτοβουλιών και δράσεων του Δημάρχου Σάμου, όπως και της γενικότερης διεθνούς του παρουσίας και αναγνώρισης στον ευρωπαϊκό χώρο, ιδίως με την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία.

Είμαστε, ως εκ τούτου, κάθετα αντίθετοι στην αμετροεπή επίθεση που δέχεται η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά και θέλουμε να προασπίσουμε το δικαίωμα μας ως αιρετοί, να δημιουργούμε μαζί με την κοινωνία για την πρόοδο και εξέλιξη του νησιού μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ/Κ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΒΑΛΚΑΜΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ

ΚΑΝΑΚΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ/Κ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΑΞΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ/Κ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ