5 Δεκ 2016

Παίζουν ….ΚΙΝΟ οι μετανάστες !


Σε δυνατούς παίκτες των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα του ΚΙΝΟ εξελίσσονται οι αλλοδαποί που διαμένουν στο hot spot της Σάμου .

Το τελευταίο διάστημα θα έχετε παρατηρήσει ότι σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ στη πόλη της Σάμου υπάρχουν ομάδες μεταναστών που έχουν ξετρελαθεί στη κυριολεξία με το ΚΙΝΟ .
Αφορμή για να γνωρίσουν τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ ήταν η νίκη ενός πρόσφυγα  πριν από λίγο διάστημα που έχει κερδίσει 10.000 ευρώ από το ΞΥΣΤΟ ΣΚΡΑΤΣ .

 Συνήθως οι μετανάστες παίζουν ΚΙΝΟ ,το αγαπημένο τους παιχνίδι, τα απογεύματα όπου κάθονται έξω από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και περιμένουν τα αποτελέσματα ανά πέντε λεπτά. .Εκεί παρατηρείς την αγωνία τους όταν εμφανίζονται οι κληρωθέντες αριθμοί στην οθόνη .

Μιλώντας με πράκτορες μας είπαν ότι πλέον έρχονται καθημερινά και νέοι παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους . «Κερδίζουν μικρά ποσά και ορισμένοι και μεγαλύτερα» μας είπαν χαρακτηριστικά . Επίσης εκτός από το ΚΙΝΟ αγοράζουν και ξυστό ελπίζοντας ότι η τύχη θα τους χαμογελάσει.


Γιώργος Πατσομύτης