15 Δεκ 2016

H Σάμος είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη «CELESTYAL CRUISES»

Με μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, με πολύ μεγάλη συμμετοχή φορέων, που διοργανώθηκε στο κτήριο της ΠΕ Σάμου, από την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο, η Σάμος είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη «CELESTYAL CRUISES» που με τις 46 προσεγγίσεις που πραγματοποίησε και τους χιλιάδες επισκέπτες που αποβίβασε το 2016 , οδήγησε το νησί στις πρώτες θέσεις των προορισμών κρουαζιέρας στη χώρα μας.

  Την «CELESTYAL CRUISES» εκπροσωπήσαν οι: κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αλλά και πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας CLIA (Ευρώπη), ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων κ. Πυθαγόρας Νάγος και ο Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων, captain Γιώργος Κουμπενάς.Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το σύνολο των τοπικών τουριστικών – επαγγελματικών φορέων αλλά και η Μητρόπολη Σάμου και στελέχη των δυο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τα πλεονεκτήματα της Σάμου ως προορισμός κρουαζιέρας και την ποικιλία επιλογών που προσφέρει, κατατέθηκαν προτάσεις για την περαιτέρω συνεργασία με την κοινή προβολή του προορισμού αλλά και τις δυνατότητες προώθησης του Σαμιώτικου κρασιού και άλλων τοπικών προϊόντων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσαν από τα στελέχη της εταιρείας ότι η Σάμος αποτελεί βασικό προορισμό για τη «CELESTYAL» και ότι και το 2017 θα υπάρξουν 47 προσεγγίσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαρτίου ενώ ο σχεδιασμός είναι για ακόμη περισσότερες προσεγγίσεις στο μέλλον.

Τιμητικά – αναμνηστικά δώρα, μαζί με τις άπειρες ευχαριστίες, προσφέρθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, τον Δήμαρχο Σάμου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου, την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, τον Πρόεδρο του Ενιαίου Οινοποιητικού και Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου , τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Εστίασης, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Πυθαγορείου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκούργο και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος δήλωσε σχετικά: «Η Σάμος σήμερα τίμησε την «CELESTYAL CRUISES». Με μεγάλη χαρά ακούσαμε για μια ακόμη φορά πόσο ευχαριστημένοι είναι από το νησί μας οι επιβάτες της. Το 2017 οι 47 προσεγγίσεις που μάλιστα θα ξεκινήσουν πάλι από τα μέσα Μαρτίου θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στην τοπική οικονομία. Πέρα από την σημαντικότατη άμεση βοήθεια της κατανάλωσης, η διαφήμιση σε ολόκληρο τον κόσμο από τους επιβάτες αλλά και από την εταιρεία, με την παγκόσμια καμπάνια της, θα ωφελήσουν πολύπλευρα τον τόπο. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί σήμερα επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι η Σάμος αποτελεί βασικό προορισμό για τη «CELESTYAL» και οι προοπτικές για το μέλλον είναι ακόμη καλύτερες. Είμαι ακόμη ευτυχής για την πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρουσία όλων μας σήμερα. Η προσπάθεια για τον τουρισμό των νησιών μας συνεχίζεται».