19 Δεκ 2016

H "Ανατροπή" στοχεύοντας στο παρόν, πορεύεται στο μέλλον

Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2014 και η "Ανατροπή" συνεχίζει την βασική της δέσμευση. Δέσμευση προεκλογική, μετεκλογική, αλλά και πραγματική δέσμευση. Δέσμευση για επαφή με τους πολίτες, για ενημέρωση αυτών, για ανταλλαγή απόψεων.

Η "Ανατροπή" δεν μένει στα λόγια. Βρέθηκε παντού, κλείνοντας το 2016 τον τρίτο γύρο επισκέψεών της σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες της Σάμου. Τον Μάρτιο πήγε στη Χώρα. Τον Απρίλιο στους Σταυρινήδες, στην Άμπελο, στον Πύργο και στην Υδρούσσα. Τον Μάιο στους Αγίους Θεοδώρους, στους Κοσμαδαίους, στα Κουμαίικα και στον Παγώνδα. Τον Ιούνιο στο Παλαιόκαστρο, στη Λέκα, στους Μαυρατζαίους και στα Κοντακαίικα. Τον Ιούλιο στα Μεσόγεια, στα Κονταίικα, στο Πάνδροσο, στην Καλλιθέα και στους Μύλους. Τον Αύγουστο στους Σπαθαραίους και στα Σκουραίικα. Τον Σεπτέμβριο στους Δρακαίους, στο Άνω Βαθύ, στην Καστανιά και στον Πλάτανο. Τον Οκτώβριο στο Κοκκάρι, στους Κουμαραδαίους και στους Βουρλιώτες. Τον Νοέμβριο στο Πυθαγόρειο, στον Μαραθόκαμπο, στο Νεοχώρι και στον Άγιο Κωνσταντίνο. Τον Δεκέμβριο στους Μυτιληνιούς και στους Μανολάτες.Η "Ανατροπή" είναι εκεί… σε κάθε τόπο, μαζί και δίπλα στους κατοίκους. Τους ενημέρωσε για θέματα που έχουν σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση, θέματα νομοθεσίας, προγραμματισμού και οικονομικών. Ευχαριστεί δημόσια όσους παρευρέθηκαν στις ομιλίες αυτές, και το κέρδος της από την ανταλλαγή απόψεων και την συζήτηση με τους πολίτες είναι μεγάλο. Κέρδος γνώσεων, που θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί για την ισομερή και ισόνομη αναβάθμιση του τόπου.

Αν και σε κάποιους δεν αρέσει που η "Ανατροπή" είναι έξω και ενημερώνει τους κατοίκους της Σάμου, η "Ανατροπή" θα συνεχίσει να το κάνει και να ενημερώνει τους πάντες με οποιονδήποτε τρόπο.

Όλοι μαζί… ενημερωμένοι και δυνατοί, μπορούν να φέρουν την ανατροπή στον τόπο μας, σε έναν τόπο που τόσο το αξίζει.