3 Ιαν 2017

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το 3ήμερο Σεμινάριο Χορών του Πόντου από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ

Με μια πετυχημένη δράση αποχαιρέτησε το 2016 ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, το τριήμερο σεμινάριο χορών του Πόντου, Τρίτη 27 με Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του ΧΟΡ.Ο.Σ στη Μαρίνα Πυθαγορείου.


Εισηγητής ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης από το Κιλκίς, ο οποίος μάγεψε με τη διδασκαλία του και τον τρόπο που προσέγγισε τη χορευτική παράδοση του Πόντου.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν χορευτές του Ομίλου καθώς και πολλών Συλλόγων της Σάμου, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση οι δασκάλες χορού Άννα Μαυρίκη, Ελευθερία Καραγεωργίου και Όλγα Γουργούλη.

 Όλοι όσοι συμμετείχαν στη δράση έζησαν στιγμές παράδοσης και πολιτισμού τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν και εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Τμήματος Γαστρονομίας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου.

Ο χοροδιδάσκαλος του ΧΟΡ.Ο.Σ Μάκης Ευαγγέλου ευχαρίστησε τόσο τους χορευτές όσο και τις δασκάλες χορού που συμμετείχαν στο σεμινάριο, ενώ προσέφερε στον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη τη ‘δίκαια κούπα του Πυθαγόρα’ ως αναμνηστικό δώρο για την εισήγηση του.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου απέδειξε για μία ακόμη φορά πως «ο ΧΟΡ.Ο.Σ ενώνει» και εύχεται στα μέλη και τους φίλους του μια νέα Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, χαμόγελα και πολλές στιγμές δράσεων παράδοσης και πολιτισμού.

Καλή Χρονιά.