1 Ιαν 2017

Χαιρετισμός Δημάρχου στην κοπή της βασιλόπιτας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου

Το μήνυμα του εορτασμού κάθε νέας χρονιάς, είναι μήνυμα οικουμενικό, ελπίδας και αισιοδοξίας. Ευχή όλων μας είναι, τα πράγματα να πάνε καλύτερα και το φως να επικρατήσει στις ψυχές άρα και στις ζωές όλων μας.

Τα τελευταία χρόνια, η πατρίδα μας και πολύ περισσότερο ο τόπος μας, η Σάμος, ταλανίζονται από πολλά προβλήματα. Δεν αφήσαμε όμως τις σκιές να κερδίσουν τη μάχη.

Με τη βοήθεια και την αρμονική συνεργασία όλων μας, σταθήκαμε όρθιοι. Το σπουδαίο και αθόρυβο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία και η αυταπάρνηση που, καθημερινά, εδώ και μήνες δείχνουν η ηγεσία και το προσωπικό της 79ΑΔΤΕ, της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος για να ανταποκριθούν άψογα στο υψηλό καθήκον τους, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για όλους μας.
Αυτή ακριβώς η εξαιρετική συνεργασία σας με εμάς τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι που συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να μη λυγίσουμε στα πολλά προβλήματα που μας έφερε η χρονιά που φεύγει και να καταφέρουμε να σταθούμε αρωγοί στους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται σκληρά και έχουν περισσότερο από ποτέ άλλοτε την ανάγκη να μας έχουν στο πλευρό τους. 
foto Γιώργος Αβραμίδης 

Και τη νέα χρονιά, όσες αντιξοότητες κι αν βρεθούν στο δρόμο μας, θα τα καταφέρουμε μαζί. Με ομόνοια και κοινή προσπάθεια μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον τόπο μας και τους πολίτες του. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για μια ακόμη φορά για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε. 

Εύχομαι ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017. Με υγεία πάνω απ’ όλα, με κουράγιο και δύναμη για όλους, με χαρές και τύχη για εμάς και τις οικογένειές μας. Στο ακριτικό νησί μας Ειρήνη, Ευταξία, Δημιουργία,Προοπτική Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! 

Ο Δήμαρχος Σάμου
Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος