18 Ιαν 2017

Εκδήλωση παρουσίασης νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου και κοπή βασιλόπιτας.

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου, παρουσία εκπαιδευτών και καταρτιζομένων στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Αιολίς". 

Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα προηγήθηκε ενημέρωση για την νέα ψηφιακή πλατφόρμα: “open eclass” του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου που δίνει την δυνατότητα στους εκπαιδευτές να δημιουργήσουν μια ηλεκτρονική βάση της ύλης που διδάσκουν και στους μαθητές να μπορούν να ανατρέχουν στην ύλη αυτή καθώς και να επικοινωνούν διαδικτυακά με τους καθηγητές τους.
Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έγινε από την κ. Εμμανουέλα Μακροθανάση ενώ ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Νίκος Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στη λειτουργία και τις δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση που παρέχονται σε όσους ενήλικες καταρτίζονται στις διάφορες ειδικότητες του ΔΙΕΚ και τις προσπάθειες που γίνονται για την διασύνδεση τους με την αγορά εργασίας. 
Την ευλογία της εκκλησίας στους μαθητές και εκπαιδευτές έδωσε ο ιερωμένος Δημήτριος Ρηγάκης ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας, που παρασκεύασαν οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Μαγειρικής και οι εκπαιδευτές τους έτυχε στην καταρτιζόμενη του τμήματος Δημοσιογραφίας κ. Ελένη Χατζηγεωργίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επιχειρηματίας κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης τον οποίο και ευχαρίστησε δημόσια ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Νίκος Τριανταφύλλου για την υποστήριξη που προσφέρει σε διάφορα εργαστηριακά μαθήματα των διαφόρων ειδικοτήτων τουριστικών επαγγελμάτων του Δ.Ι.Ε.Κ. αλλά και την παραχώρηση της αίθουσας για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης