10 Ιαν 2017

Η Παράταξη Δράση ενότητα προοπτική για κάμερες παρακολούθησης στον Δήμο Σάμου.

Θλίψη και έντονο προβληματισμό προκαλεί στην Σαμιακή κοινωνία το άκουσμα της είδησης ότι εντός του Δημοτικού Μεγάρου, με κρυφές κάμερες, παρακολουθούσαν τους πολίτες επισκέπτες αλλά και ορισμένους υπαλλήλους του Δήμου. Η μη γνωστοποίηση ύπαρξης κάμερας αποτελεί αδίκημα με σοβαρές διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, προκύπτουν όμως και ηθικά ζητήματα.

 Ο κύριος Δήμαρχος προφανώς δεν εμπιστεύεται ούτε καν τους δικούς του στενούς συνεργάτες επιλέγοντας να τους παρακολουθεί και να καταγράφει τις κινήσεις τους. Είναι εξίσου επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους πολίτες ο ισχυρισμός ότι ο Δήμαρχος.... δεν γνώριζε αφού κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει την ύπαρξη και λειτουργία εντός του Δήμου μια μικρής του ομάδας «Πραιτοριανών» που δρα σε βάρος κάθε νόμιμης διαδικασίας προκειμένου να προστατέψει τον... μεγάλο ηγέτη.
Αναμένουμε με «αγωνία» τις δικαιολογίες που θα ακουστούν και την συνηθισμένη χυδαία επίθεση προς τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Αναμένουμε και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης που είναι πλέον επιβεβλημένη για εξακρίβωση της υπόθεσης και καταλογισμό των σχετικών κυρώσεων.