10 Ιαν 2017

Μεγάλο Σαμιακό Γεγονός Πολιτισμού στην Αθήνα, η τόσο πετυχημένη έκθεση της Σαμιώτισσας Ζωγράφου Άννας Λουκαδάκη


Όταν η Ζωγραφική δημιουργεί Μουσική !!Μεγάλο Σαμιακό Γεγονός Πολιτισμού στην Αθήνα, θεωρείται η τόσο πετυχημένη έκθεση της Σαμιώτισσας Ζωγράφου φίλης μας Άννας Λουκαδάκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεγάλο αφιέρωμα από τον EFPALINO


Τρεις σειρές υπέροχων καλλιτεχνικών δημιουργιών της, μπορεί να συναντήσει ο επισκέπτης και να θαυμάσει την τεχνοτροπία, τους συνδυασμούς των χρωμάτων, τη μαγεία της απόδοσης σκέψεων και αισθημάτων της δημιουργού και τους μουσικούς ήχους των πινάκων της.

Η Έκθεση ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 8 Γενάρη και θα παραμείνει ανοικτή έως και την επόμενη Κυριακή 15 Γενάρη, από τις 5μμ έως στις 8μμ, κάθε απόγευμα, και βρίσκεται στην οδό "Κωνσταντινουπόλεως 82" στο Γκάζι της Αθήνας.

Την πρώτη μέρα της έκθεσης, εκτός από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που προσήλθαν, τίμησαν την έκθεση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Σαμιακής Αδελφότητας κ. Κώστας Αγγελής.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε, ότι ο χώρος ανήκει στον μεγάλο και καταξιωμένο Σαμιώτη Ζωγράφο κ. Νίκο Κυπραίο, που πάντα βοηθάει και αναδεικνύει τους νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες. 

Εμείς σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την έκθεση της Άννας. Αξίζει τον οποιονδήποτε "κόπο" ή "χρόνο σας", αφού και εσείς θα εκπλαγείτε ευχάριστα με την τέχνη που θα σας αγκαλιάσει.

Εμείς με τον φωτογραφικό φακό του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε ελάχιστα στιγμιότυπα αυτής της υπέροχης Σαμιακής έκθεσης Πολιτισμού.

Άννα σε ευχαριστούμε πολύ, μας κάνεις όλους ιδιαίτερα υπερήφανους !

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό απόσπασμα σε μορφή Βίντεο, καθώς και τα συγκινητικά λόγια της Δημιουργού:



Κάντε τώρα  "κλικ" πιο κάτω για να δείτε κάποια από τα έργα της Άννας Λουκαδάκη στο Γκάζι της Αθήνας: