4 Ιαν 2017

Ο Δήμαρχος Σάμου παρέδωσε ποσότητα φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου

Πριν από λίγο διάστημα οι εθελοντές του κοινωνικού φαρμακείου Σάμου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο προκειμένου να του ζητήσουν την συνδρομή του για την προμήθεια φαρμάκων που είχαν άμεση ανάγκη .

Οι εθελοντές του φαρμακείου πρότειναν στον κ. Δήμαρχο να έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη , ο οποίος  είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και να συνδράμει στο Εθελοντικό Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου που τόσο ανάγκη έχει .
Η ανταπόκριση και από τις δυο πλευρές ήταν πρόθυμη και άμεση κι έτσι σήμερα ο κ. Αγγελόπουλος επισκέφτηκε το φαρμακείο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σάμου κ. Σεβαστάκη μεταφέροντας μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων

Ο κ. Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε πως αυτό θα επαναληφθεί και πως θα έχουν σύντομα και νέες προσφορές από τον Ιατρικό Σύλλογο άλλα και από  δυο φαρμακοβιομηχανίες με τις οποίες έχει ήδη επικοινωνήσει ο ίδιος.

Οι εθελοντές ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και την Συμπαραστάτη του Δημότη κα. Έλενα Χουσνή για τις ενέργειές τους ..