19 Ιαν 2017

Θετικός ο απολογισμός του επιμελητηρίου Σάμου

Τον απολογισμό της δράσης του Επιμελητηρίου για το 2016 παρουσίασε ο πρόεδρος του Γιώργος Κυριαζής, στα μέλη του αλλά και στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων, που παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν για τη βελτίωση της τουριστικής κίνησης του νησιού, η οποία λόγω του προσφυγικού- μεταναστευτικού είχε υποστεί μεγάλη πτώση, μέσω εκθέσεων αλλά και διαφήμισης με την συντονισμένη δράση και την συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, που είχε ως αποτέλεσμα να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα. .

Επίσης το Επιμελητήριο την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε πολλές εκδηλώσεις υποδοχής τουριστών που έφτασαν στο νησί είτε με κρουαζιερόπλοια είτε μέσω πτήσεων τσάρτερ. Τέλος ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στις εγγραφές νέων επαγγελματιών στο Επιμελητήριο που το 2016 ήταν περισσότερες από τις διακοπές που έγιναν.

Αμέσως μετά ο ιερέας του Αγίου Νικολάου πατήρ Στέφανος ευλόγησε την βασιλόπιτα ενώ το φλουρί κέρδισε ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Πανουράκης.




http://www.era-aegean.gr/

Συντάκτης: Χάρης Ζαβουδάκης