27 Ιαν 2017

"Μουσικά Δωμάτια"στη Χώρα Σάμου

Μέσα από την επαφή με διαφορετικά είδη μουσικής, με την διαφορετικότητα αλλά και την ενδεχόμενη ομοιότητα της μουσικής σύλληψης και της μουσικής έκφρασης θα επιδιωχθούν: συνομιλίες μεταξύ μουσικών και σύνολα που θα πειραματιστούν στην δημιουργία και στην εκτέλεση της μουσικής.
Στους χώρους των 'Μουσικών Δωματίων' όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο θα έχουν την δυνατότητα να ασκούνται και να 'μελετούν' πάνω σε συνθέσεις η αποσπάσματα που θα δίδονται ή ακόμα να συνθέτουν και να παραλλάζουν μουσικά κείμενα με σκοπό να συνεισφέρουν στα εργαστήρια και να λάβουν μέρος στην τελική παρουσίαση.

Κατά τις ημέρες των εργαστηρίων οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με τους διοργανωτές/μουσικούς του εκάστοτε κύκλου και θα συμπράττουν.

Μέσω των συζητήσεων των αναγνώσεων, των ακουσμάτων και του διαδραστικού κλίματος οι συμμετέχοντες θα μοιράζονται εμπειρίες και ιδέες για την εκάστοτε θεματική. Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα παρουσιάζουν οι διοργανωτές/μουσικοί μαζί μέ ορισμένους απο τους συμμετέχοντες με τη μορφή μιας καταληκτικής συναυλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την κ. Π.Πετράκου τις απογευματινές ώρες στο 22730-62031.