23 Ιαν 2017

Πάνδροσο: Κοπή πίτας από την "Ανατροπή"

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" έκοψε την πρωτοχρονιάτική της πίτα στο Πάνδροσο, στις 21 Ιανουαρίου. Με τις ευχές και την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει υγεία, δημιουργία και ευημερία στο νησί μας, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ευελπιστώντας μια διαφορετική, καλύτερη και δημιουργική χρονιά.


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον χαρακτήρα αυτής της κίνησης, που γίνεται σε ένα μικρό και για κάποιους ξεχασμένο χωριό.

Από την μία, έχει συμβολικό χαρακτήρα, ώστε να δείξει ότι εκδηλώσεις και έργα πρέπει να γίνονται σε όλη την Σάμο, είτε το μέρος είναι μικρό, είτε απόμερο. Όλη η Σάμος έχει δικαίωμα στην ανάπτυξη και όχι στην υποβάθμιση.

Από την άλλη, έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα, έναν χαρακτήρα που έχει δείξει η "Ανατροπή" από την πρώτη μέρα ύπαρξής της. Η "Ανατροπή" είναι παντού, δεν κάνει διακρίσεις, πιστή στις υποσχέσεις της θα συνεχίσει την εποικοδομητική πορεία της μέχρι τέλους, και γι’ αυτό επισκέπτεται και θα επισκέπτεται όλα τα μέρη της Σάμου, είτε μικρά είτε μεγάλα.

Παρευρέθηκαν οι εκλεγμένοι της δημοτικής παράταξης, φίλοι και συνεργάτες, κάτοικοι του χωριού, ο εκπρόσωπος της κοινότητας Πανδρόσου, καθώς και διάφοροι εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.