13 Ιαν 2017

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σάμου

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Σάμου διοργάνωσε από τις 7 έως τις 12 Ιανουαρίου σεμινάρια βασιλοτροφίας και μελισσοκομικών χειρισμών με εισηγητή τον βασιλοτρόφο, μελισσοκόμο και δάσκαλο βασιλοτροφίας στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, Θεόδωρο Πασχίδη.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και ολοκληρώθηκαν στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας στην πόλη της Σάμου.

Σε ανάρτηση του ο Αντιπεριφερειάρχης  Σάμου κ. Νικος Κατρακάζος τόνισε:

«Σήμερα στο αμφιθέατρο της ΠΕ Σάμου στο σεμινάριο μελισσοκομίας που διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Σάμου από 7-12 Ιανουαρίου και το παρακολούθησαν 100 και πλέον μελισσοκόμοι. Το Σαμιώτικο μέλι (όπως και το Ικαριώτικο και το Φουρνιώτικο) είναι μοναδικής ποιότητας. Ως Περιφέρεια υποσχεθήκαμε όπως και το προηγούμενο χρόνο να προχωρήσουμε στην προμήθεια και διανομή ειδικών μελισσοκομικών φυτών, αλλά και να βοηθήσουμε στη προώθηση του προϊόντος στο πλαίσιο της διασύνδεσης των προϊόντων του πρωτογενή τομέα με το τουρισμό»