7 Ιαν 2017

Σύλλογος πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας Φούρνων. Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου αφού ποτέ δεν μας επισκεφτήκατε, πώς περνάμε;

Για τους λογούς που δεν παραβρέθηκε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας και Φούρνων , στη συνάντηση που έγινε παρουσία του κ.Κουρουμπλή στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Σάμου,  εξηγούν με σκληρή επιστολή τους προς την Περιφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου .

Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει :

1. H οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Kράτους.
2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Kράτος.
Παρά την ανωτέρω νομοθεσία κατά την επίσκεψη του κ. Υ.Ε.Ν. στη Σάμο απευθυνόμενοι σε σύλλογο Τριτέκνων, είπατε όπως εκείνοι ανέβασαν στο διαδίκτυο ότι ήταν ο μόνος σύλλογος πολυμελών οικογενειών που ήρθαν στη συγκέντρωση του κυρίου Κουρουμπλή;;;;;;;;

Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου γιατί ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων αρνήθηκε να προσέλθει στην συγκέντρωση παρά την πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Νίκου Κατρακάζου; Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου τι έχει προσφέρει η κυβέρνηση του Κουρουμπλή στις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας; Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου αφού ποτέ δεν μας επισκεφτήκατε πώς περνάμε; Αναρωτηθήκατε κ. Καλογήρου πώς οι χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες των νησιών που είστε επικεφαλής τα βγάζουν πέρα; Πώς πληρώνουν χαράτσια και άλλες υποχρεώσεις όταν εσείς δεν τις αναγνωρίζετε και τις βάζετε στο ίδιο καζάνι; Υπερασπισθήκατε ποτέ τις θέσεις των πολύτεκνων οικογενειών;;; Ανταποκριθήκατε ποτέ στα δεκάδες καλέσματά μας να συνομιλήσουμε;;;;;;;

Και η επιστολή καταλήγει:

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο σύλλογός μας δεν επιθυμεί καμία συνάντηση με κυβερνώντες που εκμεταλλεύτηκαν τις οικογένειές μας για ίδιον όφελος και παραπλάνησαν τους Έλληνες οδηγώντας τη χώρα στην παρακμή συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων τους. Επίσης με όλο το σεβασμό αν δεν επιθυμείτε επικοινωνία με τους πολύτεκνους των νησιών μας ενημερώστε μας ώστε να γνωρίζουμε ότι είστε για μας persona non gratta ή στην καθομιλουμένη ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.