20 Ιαν 2017

Και νικητής του αγώνα …Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ .Φωτογραφίες και video

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου-φιλάθλων  και πολλών στρατιωτικών,  πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 15:30 το μεσημέρι ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού - με την ομάδα της 79 ΑΔΤΕ στο Δημοτικό γήπεδο Σάμου .
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου" .


Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Στρατιωτική ηγεσία του νησιού , ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ Ν.Κατρακάζος ,ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Σάμου κ.Π .Κοτρίδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ Ε.Μαυρατζώτης ,η Πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ.Α.Ανδρεάδη ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Ν.Στεφανής ,Α.Σίμος, Μ. Μαστροκωνσταντή-Λαθουρά κ.α

Οι δύο ομάδες  ρίχτηκαν στον αγώνα με πολλές ευκαιρίες  και πολλά γκολ.

Τελικά με στην λήξη του παιχνιδιού, νικητής βγήκε Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  .

Ο αγώνας έληξε 3-4 υπέρ της ομάδας του Στρατού .

Στο τέλος της εκδήλωσης  η εθελόντρια του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου κ .Μανιάνα Πόνη ευχαρίστησε τους διοργανωτές ,τις ομάδες, αλλά και τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο Αγώνα .

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ που για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι στέκεται δίπλα στη τοπική μας κοινωνία .

Συγχαρητήρια όμως και στην τοπική μας ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Βαθύλλου Πανσαμιακού που βοήθησαν στην υλοποίηση της προσπάθειας.

Τέλος ,στον Αντιπρόεδρο του συλλόγου τον κ. Αλέξη Τσιούρα που χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε αυτόν τον αγώνα και συνάμα να στηρίξουμε το Εθελοντικό Φαρμακείο Σάμου που τόσο το έχει ανάγκη .