8 Φεβ 2017

Σε μεγάλη εκδήλωση έκοψε την πίτα ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις 4/2»

Σε μια μεγάλη εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στην Πιτσαρία ‘Βακιάρος’ στο Ποτοκάκι.Μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του ΧΟΡ.Ο.Σ προσήλθε σε ένα γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ‘ορχήστρα των δασκάλων’ να απογειώνει το κέφι.
Χορευτές του Ομίλου καθώς και άλλων πολιτιστικών συλλόγων της Σάμου, μαζί με τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν σε μια βραδιά που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η άψογη εξυπηρέτηση από την επιχείρηση σε συνδυασμό με τον πολύ χορό και την ευχάριστη διάθεση χάρισε σε όλους στιγμές χαράς και κεφιού.


Το διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Στις δεκάδες επιχειρήσεις που στήριξαν με τις προσφορές και τα δώρα τους καθώς και σε όσους βοήθησαν στη συλλογή των δώρων, στους παρευρισκόμενους φίλους, μέλη, δημοτικούς συμβούλους και αρχές του τόπου που τίμησαν την κοπή της πίτας με την παρουσία τους.Θερμές ευχαριστίες στην ‘ορχήστρα των δασκάλων’ που με το πρόγραμμα της «απογείωσε» το κέφι.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ εύχεται σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά γεμάτη δράσεις τέχνης και πολιτισμού, με υγεία σε όλο τον κόσμο