9 Φεβ 2017

Επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη 44χρονου στο Καρλόβασι

Όπως πρώτο μετάδωσε το ''Ράδιο Αρμονία" συνελήφθη 44χρονος απο το Καρλόβασι σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας :Εξιχνιάστηκαν άμεσα, χθες (08-02-2017), μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου Σάμου, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, σε επιχειρήσεις στη Σάμο.



Συνελήφθη ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 44χρονος, βραδινές ώρες της 07/08-02-2017, δρώντας με την ίδια ακριβώς μέθοδο, μπήκε σε χώρους τριών επιχειρήσεων στη Σάμο, παραβιάζοντας εισόδους αυτών και αφαίρεσε, κατά περίπτωση, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο αεροβόλο όπλο και ένα σπρέι πιπεριού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.