13 Φεβ 2017

Δεν ειδοποιήθηκε η κ. Θαλασσινού για την αντικατάστασή της

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνας Καλογήρου, ορίστηκαν  Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες για την περίοδο 01.03.2017 έως και τη λήξη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής.

"Δεν ειδοποιήθηκα και  κανείς δεν με ενημέρωσε για τις επικείμενες αλλαγές" μας είπε σε επικοινωνία μαζί της η απερχόμενη  θεματική Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα πολιτισμού κ. Φωτεινή Θαλασσινού.  «Πληροφορήθηκα την αντικατάσταση μου από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Περιφερειάρχης  και λίγο αργότερα με mail μου έθεταν το ερώτημα για το αν επιθυμώ να παραμείνω εντεταλμένη Αντιπεριεφερειάρχης,  κάτι το οποίο και δεν δέχτηκα»

μας είπε χαρακτηριστικά..Βέβαια αξιοσημείωτο είναι το γεγονός  της αντικατάστασης της κ. Θαλασσινού από τον κ Κυριαζή, ο οποίος όμως δεν ασχολείται με θέματα πολιτισμού  αλλά με διαφορετικό αντικείμενο. 


Οι Νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες είναι οι κάτωθι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

1.    Αδαμίδης Κωνσταντίνος, με αρμοδιότητες στους τομείς Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
2.    Αργυρίου Χρύσανθος, με αρμοδιότητες στους τομείς Διοίκησης και Οικονομικού.
3.    Βαλσαμίδης Θεόδωρος, με αρμοδιότητες στους τομείς Βιομηχανίας, Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.
4.    Γόμου Πρωτογεράκη Καλλιόπη, με αρμοδιότητες στον τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας.
5.    Κυριαζής Γιώργος, με αρμοδιότητες στους τομείς Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου. (Στη θέση της Θαλασσινού που ήταν αρμόδια για θέματα πολιτισμού)
6.    Ξενάκης Γιάννης, με αρμοδιότητες στους τομείς Μεταφορών και Επικοινωνιών. (Στη θέση του Κώστα Παπαδόπουλου)