11 Φεβ 2017

"Χώρος"ο σταθμός των φοιτητών Καρλοβάσου!

Το 1996 κάτι μαγικό συνέβη στο Καρλόβασι της Σάμου. Μια ομάδα από φοιτητές της σχολής θετικών επιστημών με αγάπη και μεράκι για το ραδιόφωνο, ίδρυσαν τον μοναδικό φοιτητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Σάμου, τον Χώρο στην συχνότητα 95.6. Από τότε, άνοιξε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην φοιτητική ζωή του νησιού, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Στην πορεία η συχνότητα άλλαξε και από 95.6 έγινε 94.2. 
Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και το ίδιο ισχύει και για τους ραδιοφωνικούς θρύλους και έτσι το 2009 ο Χώρος έκλεισε. Το 2010 η ελπίδα γεννήθηκε και μια ηλιαχτίδα ξεπρόβαλε στο Καρλόβασι της Σάμου γιατί επανεμφανίστηκαν φοιτητές με αγάπη και όνειρα για το ραδιόφωνο οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξει ο ΧΩΡΟΣ ξανά!!(έστω και μόνο διαδικτυακά ) 

Το όνειρο όμως κρατιέται ζωντανό από γενιές υπευθύνων και παραγωγών που συνεχίζουν το έργο τους από το 2010 και μέχρι σήμερα και ελπίζουμε για πολύ ακόμη 
Υ.Γ το κείμενο το έγραψαν διπλές προσωπικότητες που στον ελεύθερο τους χρόνο πιστεύουν ότι είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί με αίσθηση του χιούμορ(εσείς όμως πρέπει να ξέρετε την αλήθεια............)