9 Φεβ 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Α.Α. ξεκινά άμεσα έρανο για την οικονομική αρωγή του Αθλητικού Ομίλου Μεσσαριά

Το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Α.Α. ξεκινά άμεσα έρανο για την οικονομική αρωγή του Αθλητικού Ομίλου Μεσσαριάς (ΑΟΜ), όπου εδώ και πολλά χρόνια, ο Όμιλος παρέχει τις απαραίτητες αθλητικές ευκαιρίες στη νεολαία της Βόρειας Ικαρίας. Το έργο αυτό αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, η οποία έχει σταματήσει τις επιχορηγήσεις σε πολλά αθλητικά σωματεία.
Η Αδελφότητα πιστεύει πως είναι σημαντικό να συνεχίσει ο ΑΟΜ την αποστολή του με το να παρέχει αθλητικές ευκαιρίες στη νεολαία της Ικαρίας και προσκαλεί τα μέλη του για την οικονομική ενίσχυση αυτών των προσπαθειών.

Επίσης το Δ.Σ. της Αδελφότητας, με πρωτοβουλία της Ιωάννας Μελαχροινού, ξεκίνησε τη χρονοβόρα, αλλά ζωτικής σημασίας διαδικασία ψηφιοποίησης του πλούσιου αρχειακού υλικού, όπου όταν ολοκληρωθεί, το αποθηκευμένο υλικό θα είναι διαθέσιμο για προβολή σε όλα τα μέλη και τους φίλους σε όλο τον κόσμο. Η ψηφιοποίηση των αρχείων θα βοηθήσει επίσης στην ασφαλή φύλαξη κειμένων και φωτογραφιών για τις επόμενες γενιές.

http://www.era-aegean.gr