6 Φεβ 2017

Hot spot: Στοιχεία σοκ απο το ΓΕΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

«Βουλιάζουν» από πρόσφυγες και μετανάστες τα hot spot, τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικά.Πολύ πάνω από τις προδιαγραφές τους λειτουργούν τα hot spot δοκιμάζοντας τα όρια αντοχής του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας συγκλονίζουν και σοκάρουν.
Στην Λέσβο σε κέντρο φιλοξενίας 2000 ατόμων μένουν πάνω απο 5000 πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους σε καθημερινή βάση σιτίζουν και περιθάλπτουν υγειονομικά οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα ίδια και στην Σάμο, αντί για 700 υπάρχουν πάνω από 1500 πρόσφυγες και μετανάστες στην Κω σε 700 θέσεις πάνω από 1200 και πάει λέγοντας.

Δείτε τους αποκαλυπτικούς πίνακες που δημοσιοποίησε το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις για την διαχείριση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης. Στους πίνακες παρατίθενται στοιχεία λειτουργίας, των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης καθώς και των Δομών Φιλοξενίας, που εμπίπτουν στην διαδικασία συγχρηματοδότησης από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας Συμφωνία ΗΟΜΕ/2016/ISBF/AG/EMAS /No 0030) και από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης Συμφωνία ΗΟΜΕ/2016/ AMIF /AG /EMAS/ No 0042) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντίστοιχα, για τις 2 Φεβρουαρίου.

Σημειώνονται με:

(1) Αριθμός προσφύγων-μεταναστών διαμένει και σε δομή που δεν διαχειρίζεται από τις ΕΔ.
(2) Παρέχεται μόνο σίτιση από τις ΕΔ.
(3) Η δομή είναι κενή, σε κατάσταση αναμονής.
(4) Δομή σε διαδικασία κατασκευής/ενεργοποίησης.
(5) Η δομή έπαυσε να λειτουργεί από τις 6/8/2016.
(6) Η δομή διαχειρίζεται από φορέα εκτός ΕΔ. Οι ΕΔ καταβάλλουν το μίσθωμα.
(7) Η δομή έπαυσε να λειτουργεί από τις 2/7/2016.
(8) Δεν υφίσταται δραστηριότητα των ΕΔ στην παρούσα φάση.


http://www.armynow.net