21 Μαρ 2017

Διαγωνισμός Ρομποτικής 2017 (δηλώστε συμμετοχή μέχρι 30-4)

Το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το ΚΕ. ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. (κέντρο πληροφορικής και νέων τεχνολογιών) της ΔΙ.Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ και το ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ - ΔΟΠΠΟΝΑΣδιοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί 6-7 Μαΐου του 2017 στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Καρλόβασι της Σάμου.
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο μέρη:


Α. Περιφερειακός Διαγωνισμός WRO

Θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του WRO (World Robot Olympiad), http://www.wro2017.org . Ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της οργάνωσης, σε μία ομάδα από κάθε αγώνισμα θα καλυφθούν τα εισιτήρια ώστε να συμμετάσχουν στον τελικό του WRO στην Αθήνα.

​​1. ​​Γενική κατηγορία. (Regular)

2. Ανοικτή κατηγορία. (Open)

3. Ποδόσφαιρο WRO (WRO Football)

4. ​Advanced Robotics Challenge 

Β. Γενικός Διαγωνισμός

Θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του Robotic Day 2017 http://roboticday.org/2017/en/.

Ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της οργάνωσης, για 10 άτομα θα καλυφθούν τα εισιτήρια ώστε να συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό στην Πράγα http://roboticday.org/2017/en/ ενώ το κόστος διαμονής στη Πράγα είναι 10 ευρώ/άτομο/νύχτα.

​​​​​​1. mini sumo 

2. line follower 

3. Ελεύθερη παρουσίαση 

4. Διάσωση

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Aegean Airlines, Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης. 

Η διοργάνωση του διαγωνισμού είναι μέρος της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Διατριβής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του τμήματος, Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα, των κ.κ. Δημήτρη Χαντζή και Δημήτρη Λειβαδίτη.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 30-4. Για περισσότερες πληροφορίες aegeanRobot@gmail.com και στην Ιστοσελίδα της ομάδας Ρομποτικής http://icsdweb.aegean.gr/project/aegeanrobotics/web/index.php.