13 Μαρ 2017

3ωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ

Το Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία στο δημόσιο και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας8-11 π.μ. που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τη Σάμο και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης την Πέμπτη 16 Μάρτη 2017 στις 9:30 στα Δικαστήρια όπου δικάζονται ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου Τάκης Διαμαντίδης και ο τοπικός σύμβουλος Μαραθοκάμπου και μέλος του παραρτήματος Σάμου της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας Διαμαντής Γρυδάκης για τη στάση τους και την παρέμβαση τους απέναντι στη φασιστικής έμπνευσης ομιλία που εκφωνήθηκε την 28/10/2012 από καθηγήτρια του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου στην εκκλησία του χωριού.

Ζητάμε να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες που βαρύνουν τους κατηγορούμενους. 

Καλούμε τη νεολαία, τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους και όλο τον λαό να απομονώσουν τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον φασισμό και τους εκφραστές τους.

Ιστορικά ο τόπος μας έχει μαρτυρήσει από τέτοια φαινόμενα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χύνει το δηλητήριο του φασισμού- ρατσισμού δηλητηριάζοντας τη νέα γενιά.

Όλοι και όλες την Πέμπτη 16 Μάρτη 2017 στην στάση εργασίας 8- 11π.μ. και στην συγκέντρωση στις 9:30π.μ. στο Δικαστήριο στο Βαθύ της Σάμου.