13 Μαρ 2017

Παράδοση επιταγής στους εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου από το Δήμο Σάμου

Σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα του δήμου Σάμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παράδοση της επιταγής   από τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, παρουσία της πρόεδρου του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Άννυ Ανδρεάδου και των εθελοντών  του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου κ. Μανιάνα Πόνη,  κ.Σπύρου Κατσαρού και κ. Ειρήνης Τσιλήρη. Στην τελετή παρέστη και εκπρόσωπος της 79 ΑΔΤΕ Λοχαγός κ Πολύχρονος  .
 476 ευρώ συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα καλαθοσφαίρισης, ο οποίος διοργανώθηκε για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου από τον ΔΟΠΟΝΑΣ και την ταξιαρχία Σάμου. Την επιταγή παρέδωσε η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Άννυ Ανδρεάδου στον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και εκείνος με την σειρά του στην υπεύθυνη του φαρμακείου κ. Μαννιάνα Πόνη . Η κ Πόνη ευχαρίστησε τους ιθύνοντες, επισημαίνοντας ότι το κοινωνικό φαρμακείο στηρίζεται μόνο στον εθελοντισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη και την προσφορά όλων των συμπολιτών μας . Τέλος η κ Ανδρεάδου υποσχέθηκε να διοργανωθεί ακόμη ένας αγώνας αυτή την φορά στο Καρλόβασι για τον ίδιο σκοπό .

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο πρόεδρος των Ενεργών Πολιτών Σάμου και μέλος στο καταστατικού του Φαρμακείου κ. Αγαμέμνων Αγγελετόπουλος, που από την αρχή της δημιουργίας του εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου ήταν συμπαραστάτης και δωρητής εξοπλισμού ραφιών και ψυγείου , ο οποίος κάθε χρόνο προσφέρει χρηματική δωρεά στο φαρμακείο από τα έσοδα του συλλόγου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κώστας Αμυρσώνης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Στεφάνης και Δημήτρης Κυριαζής.