22 Μαρ 2017

Στη Σάμο ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Από την συνάντηση στον ΕΟΣ Σάμου
Στη Σάμο σήμερα Τέταρτη , ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του  ΠΑΣΟΚ κ.Στέφανος Ξεκαλάκης στα πλαίσια ομιλίας του στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.Ο κ. Ξεκαλάκης νωρίς το πρωί σήμερα , επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΟΣ Σάμου όπου είχε ενημέρωση για τα προβλήματα του συνεταιρισμού .

Στην συνέχεια θα έχει συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Σάμου ,ενώ νωρίς το απόγευμα θα δει και τον Δήμαρχο Σάμου .Αργότερα στις 18:00  μ.μ, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ.Στέφανος Ξεκαλάκης θα μιλήσει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για  την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου .

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Δημοκρατικής Αριστεράς. και ο Γιώργος Ελενόπουλος, Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ.Στέφανος Ξεκαλάκης θα δώσει συνέντευξη στον Δημοσιογράφο    Μάνο Στεφανάκη στις 12:00 το μεσημέρι στα studios του"Ράδιο Αρμονία".