4 Μαρ 2017

Συγκλήθηκε η Λ.Α.-Α.Α.Σ.στο Καρλόβασι

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου συγκλήθηκε η Λ.Α.-Α.Α.Σ. στο Καρλόβασι της Σάμου, για να συζητήσει σχετικά με τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να προνομοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη βάση της συνέχισης-κλιμάκωσης της επίθεσης στο λαό από ΕΕ-ΔΝΤ και το ντόπιο κεφάλαιο. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από μια συνολικότερη προσπάθεια καταγραφής των ήδη πολύ οξυμένων λαϊκών προβλημάτων , των πολιτικών αιτιών για την απουσία αγώνων και αντιστάσεων του λαού και της νεολαίας και επικέντρωσε στην ανάγκη διαμόρφωσης όρων για το ξεπέρασμα της κατάστασης αυτής.

Στη βάση αυτή αποφασίστηκαν:

-Παρεμβάσεις τις αμέσως επόμενες μέρες σε Βαθύ, Καρλόβασι και σε χωριά της Σάμου, για την καταγγελία της νέας επίθεσης και συνολικά της πολιτικής που λεηλατεί το λαό και τη χώρα και φορτώνει με φτώχεια , ανεργία και αδιέξοδα το παρών και το μέλλον των εργαζόμενων και της νεολαίας.

-Πικετοφορία στο Καρλόβασι την Πέμπτη 9/3 (στις 6.30 μμ στην κεντρική πλατεία) για την ανάδειξη της επείγουσας αναγκαιότητας μαζικών αγώνων και αντιστάσεων από τη μεριά του λαού

-Νέα ανοιχτή συνέλευση του σχήματος την Τετάρτη 15 Μαρτίου  ( στις 6μμ στο Πανεπιστήμιο στο Καρλόβασι) με την επιδίωξη της διαμόρφωσης ευρύτερων αγωνιστικών απαντήσεων στη νέα επίθεση και στην πολιτική του συστήματος.