7 Μαρ 2017

Πλούσιο Αστυνομικό δελτίο. Τροχαίο ατύχημα ,κλοπή και άπατη.

1,Από τον Αστυνομικό Σταθμό Ευδήλου Ικαρίας της Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (05-03-2017), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή Γιαλισκάρι στην Ικαρία.Συγκεκριμένα, δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό έναν 65χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας ημεδαπός ηλικίας 55 ετών. 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων ήταν ο τραυματισμός του δικυκλιστή.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

2.Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε βάρος ενός υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 63 ετών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 27-02-2017, μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα του 63χρονου, στην περιοχή του Κοκκαρίου στη Σάμο και αφαίρεσαν ένα σκαπτικό μηχάνημα.

3.Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Αλγερίας ηλικίας 35 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας-προανάκρισης, ο 35χρονος, την 01-03-2017, μπήκε σε κατάστημα 62χρονης ημεδαπής στη Σάμο, προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, τρεις (3) συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, συνολικής αξίας 200 ευρώ. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.


4.Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου της Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση απάτης, που διαπράχθηκε σε βάρος μίας υπαλλήλου καταστήματος, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού, στο Καρλόβασι. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, προχθές (05-03-2017), άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπάλληλο και προσποιούμενος τον υπεύθυνο εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών, κατόρθωσε, εξαπατώντας την, να της αποσπάσει τους κωδικούς ασφαλείας δύο (2) καρτών, συνολικής αξίας -300- ευρώ.