30 Μαρ 2017

Από το Καρλόβασι θα ξεκινήσει η «Κούπα του Πυθαγόρα»

Στην Σάμο φτάνουν στις 13 Μαΐου μέλη της Ποδηλατοτουριστικής Λέσχης Ελλάδος, η οποία για άλλη μια χρονιά φέρνει ένα πρόγραμμα brevets για όλα τα γούστα, με ποικιλία αποστάσεων, δυσκολιών και με διαδρομές σε όλη την Ελλάδα. Το Ble Cycling Club ιδρύθηκε και λειτουργεί από ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο και την ποδηλασία.
Μέσα από το Σωματείο επιδιώκεται η ανάπτυξη και η προώθηση της ποδηλασίας σε όλες της τις μορφές. 

Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας,  ποδηλατούν κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ανοιχτούς αγώνες, σε brevet και σε ποδηλατικές διοργανώσεις κάθε είδους, με ασφάλεια και με ευχαρίστηση. Έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθαρή ποδηλασία, την ευγενή άμιλλα, τη συντροφικότητα και την υπαίθρια δραστηριότητα.

Με τίτλο η «κούπα του Πυθαγόρα» οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν την διαδρομή των 200 χιλιομέτρων στο νησί μας, ξεκινώντας από το Καρλόβασι στις 13 Μαΐου στις 7 το πρωί. Θα κατευθυνθούν στους Αγίους Θεοδώρους , Μαραθόκαμπο και στους Δρακαίους κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης της διαδρομής τους. Εκεί θα κάνουν κοντρόλ στις κάρτες τους και θα κατευθυνθούν στον Πύργο, όπου θα γίνει το δεύτερο κοντρόλ και θα κατευθυνθούν σε Σπαθαραίους, Παγώνδα, Ποσειδώνιο για το τρίτο κοντρόλ. Το τέταρτο κοντρόλ θα γίνει στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής, αφού όμως πρώτα απολαύσουν το ειδυλλιακό τοπίο από τους Βουρλιώτες.

Σταματία Ράπτη