9 Μαρ 2017

Γιάννης Βέττας προς Βουλευτή Σάμου: Δεν χαμπαριάζω από απειλές

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου κλήθηκε για εξηγήσεις την Τέταρτη το μεσημέρι  , μετά από εισαγγελική παραγγελία του Βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη , ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων Σάμου, κ. Γιάννης Βέττας, σχετικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Πυθαγόρα την Κυριακή, 12 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών  από τον Βουλευτή Σάμου για το προσφυγικό μεταναστευτικό που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια  τη Σάμο.Ο κ Βέττας μετά τις εξηγήσεις στην Αστυνομική διεύθυνση Σάμου στο προσωπικό του λογαριασμό  έγραψε τα εξής : «Κύριε βουλευτά, έχω να σας πω τα εξής:
1ον δεν σας φοβάμαι και 2ον δεν χαμπαριάζω από απειλές. Ρωτάτε να μάθετε ποιοι είναι πίσω από μένα. Ούτε αναρχικοί είναι, ούτε φασίστες, ούτε τρομοκράτες. Είναι άνθρωποι Σαμιώτες, οικογενειάρχες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, δεν έχουν να βάλουν καύσιμα, δεν έχουν να δώσουν 1 ευρώ στα παιδιά τους στο σχολείο, άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Αυτοί είναι. Εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. Αν θέλετε να μάθετε τα προβλήματα της Σάμου να έρθετε την Κυριακή στη συγκέντρωση, όπως σας καλέσαμε, να τα ακούσετε γιατί πιστεύω ότι δεν τα γνωρίζετε και ζείτε σε άλλον πλανήτη. Αν δεν έρθετε είστε ανεπιθύμητος για την Σάμο»

Η ενέργεια της εισαγγελικής παραγγελίας από τον  Βουλευτή Σάμου έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια  από χρήστες του διαδικτύου.