14 Μαρ 2017

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σάμου σχετικά με τα μαθήματα κατάρτισης για ΑΜΕΑ

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σάμου σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΣΑΜΟΥ και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Για Μια Καλύτερη Ζωή» συνεχίζει τα μαθήματα κατάρτισης για ΑΜΕΑ στους τομείς: α) Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, β) Κηπουρικής – Κηποτεχνίας.
Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου από τις 10:30 εως τις 12:30 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα επόμενα μαθήματα. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης και της πρακτικής αυτής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική πιστοποίηση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σοφία Παπαδοπούλου πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 6978454456.
Κατερίνα Φίλη ειδική παιδαγωγός, ψυχολόγος, πρόεδρος της ΑΜΚΕ για μια καλύτερη ζωή 6946905802.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την συνέχιση αυτής της δράσης, επειδή ακόμα και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση στο έγγραφο που έχουμε στείλει στον δήμο Σάμου από τις 10 Φεβρουαρίου 2017 και δεν γνωρίζουμε τι αποφάσεις έχουν παρθεί μετά το δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2017 και είχε αποφασιστεί η οικονομική βοήθεια αυτού του προγράμματος.


Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φιλών Ειδικού Δημοτικού και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΣΑΜΟΥ