10 Μαρ 2017

Το Επιμελητήριο Σάμου αναβαθμίζεται ηλεκτρονικά

Το Επιμελητήριο Σάμου στηρίζει τον Τουρισμό και την Τοπική Αγορά. Το Επιμελητήριο Σάμου αναβαθμίζεται ηλεκτρονικά και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη του προηγμένες Υπηρεσίες στο χώρο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.Οι υπηρεσίες αφορούν:• Τοπική και Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων : Ηλεκτρονική βιτρίνα & και ταυτόχρονα ένα Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα για όλες τις Επιχειρήσεις του νομού, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και της αγοράς.

• Τοπικός και Πανελλήνιος Τουριστικός Οδηγός: Το συνολικό Τουριστικό Προϊόν του νομού μας, ότι αναζητά ο επισκέπτης της περιοχής, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο, Επιπλέον δυνατότητα για εξελιγμένο σύστημα Online Κρατήσεων.

• Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία: Υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που ενημερώνονται και μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα σε εξειδικευμένους συμβούλους (ΣΟΛ), και λαμβάνουν απάντηση γρήγορα και αξιόπιστα. 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥMΕ:

Να συμμετάσχετε στην παρουσίαση των ανωτέρω υπηρεσιών που θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στις 18:30 στο Ξενοδοχείο AEOLIS

Η παρουσίαση θα γίνει από στέλεχος την εταιρίας πληροφορικής που υποστηρίζει τις εν λόγω υπηρεσίες και θα μπορείτε να δηλώσετε επιτόπου τη συμμετοχής σας σε αυτές καθώς και να προγραμματίσετε ατομική αναλυτικότερη παρουσίαση