5 Μαρ 2017

Τα αστεράκια δίδαξαν ποδόσφαιρο

Όσοι βρέθηκαν στο Δημ.Στάδιο Καρλοβάσου το Σάββατο 4 Μαρ. απόλαυσαν ποδόσφαιρο!Τα πιτσιρίκια των Ακαδημιών της Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ,του ΠΥΘΑΓΟΡΑ και του ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ(Γιάννη Παπαγεωργίου) έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και διεκδίκησαν δυνατά τη νίκη μέσα στα πλαίσια πάντοτε του «ευ αγωνίζεσθαι».Πάνω από τρεις ώρες κράτησαν οι συναντήσεις και δεν υπήρξε μία διαμαρτυρία,ένας διαπληκτισμός, κάποια αμφισβήτηση,κάτι αντιαθλητικό!
Αντίθετα οι φάσεις αμέτρητες,οι συνδυασμοί τέλειοι και τα γκόλ υπέροχα.Ένα μεγάλο «εύγε» στους πιτσιρίκους και στις μία ή δύο πιτσιρίκες και συγχαρητήρια στους προπονητές τους!

Όλοι τους μάς έδειξαν πως πρέπει να παίζεται και φυσικά να αντιμετωπίζεται «το παιχνίδι»,που λέγεται ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μία συγκυρία,κατά την οποία ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.Δίχως βέβαια ποτέ να παραδέχεται και να αναλαμβάνει ο ένας ή ο άλλος τις καταφανέστατες κι επαναλαμβανόμενες δικές του!

Εμείς ως Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τέτοιες όμορφες και υγιείς ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις και νομίζουμε ότι σε κάτι τέτοιο συμφωνούν όλα τα Σωματεία,που διαθέτουν Ακαδημίες.Μόνο έτσι θα θεμελιώσουμε γερές βάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου στο νησί.Δεν έχουμε παρά να το επιχειρήσουμε!

*Να σημειώσουμε ότι η ωραία αυτή εκδήλωση,στην οποία συμμετείχαν περίπου 100 παιδιά και άλλοι τόσοι γονείς,έγινε «χωρίς την έγκριση»των υπεύθυνων του Δημοτικού Σταδίου,γιατί στο έγγραφο που έγκαιρα τους στείλαμε,ζητούσαμε την «τυπική» και όχι την «ουσιαστική» έγκριση για μετατόπιση της ώρας χρησιμοποίησης του Σταδίου από το Σωματείο μας.Τα όποια σχόλια δικά σας!

Μόλις τώρα,1149πμ,με ενημέρωσαν πως οι αρμόδιοι του Σταδίου κατέστησαν τα μπάνια των αποδυτηρίων προσωρινά ανενεργά για να μην τελεσθεί ο φιλικός αγώνας που είχαμε προγραμματίσει με τον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.Γιατί; Διότι έτσι θέλουν!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ