21 Μαρ 2017

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου λόγω της αναγγελίας του θανάτου του Αντιδημάρχου Ανδρέα Βασιλάκη

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμου με την αγγελία του θανάτου του Αντιδημάρχου Ανδρέα Βασιλάκη, συνεδρίασε σήμερα, την 21η Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 , για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες, και όλοι όσοι τον γνώριζαν και εκτιμώντας την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην ευρύτερη
περιοχή του Μαραθοκάμπουκαι ολόκληρου του νησιού, αλλά και για να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επί σειρά ετών και διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα και το πάθος του για την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΜΟΥ 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του Αντιδημάρχου Ανδρέα Βασιλάκη, ως ακολούθως:

1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβούλιου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας.

3. Να κατατεθεί στεφάνι από το Δήμαρχο Σάμου και το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου και να καλυφθεί η κηδεία δημοσία δαπάνη .

4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Να αναγνωσθεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας του και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

7. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

«Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον δεχτεί»

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 51/2017

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου

Αμυρσώνης Κων/νος