4 Μαρ 2017

Από τον ΕΟΣ Σάμου το Femme Fatale Samos Cocktail: Η γυναίκα εμπνέει οινικές δημιουργίες με Samos Grand Cru.

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, η γυναίκα γιορτάζει. Η γυναίκα μητέρα, σύντροφος, κόρη, αδερφή μα και φίλη, πολυσύνθετη και δυναμική, ευαίσθητη και τρυφερή, μέσα από όλους της τους ρόλους γοητεύει και εμπνέει. Ο ΕΟΣ Σάμου, σε συνεργασία με το βραβευμένο bartender, Ιωακείμ Ζαβουδάκη εμπνεύστηκαν από τη γυναίκα δημιουργώντας ένα κοκτέιλ εξαιρετικά αφιερωμένο σε εκείνη: το πρωτότυπο Femme Fatale Samos Cocktail, βασισμένο στο Samos Grand Cru.Το Femme Fatale Samos Cocktail με βάση το Samos Grand Cru είναι ένα κοκτέιλ απόλυτα θηλυκό και απολαυστικό. Μυρωδάτο και φινετσάτο.
Με τη γοητεία της απλότητας, μα και της γυναικείας πολυπλοκότητας. Σικάτο όσο και αποκαλυπτικό, ολόφρεσκο και τόσο ξεχωριστό!
Στο Grand Cru του ΕΟΣ Σάμου αναδύονται τα χαρακτηριστικά αρώματα του λευκού μικρόρωγου μοσχάτου της Σάμου. Είναι ένα ευχάριστο, γλυκό κρασί που κάθε γυναίκα θα αγαπήσει. Φρέσκο με απόλυτα ισορροπημένη γεύση. Ένα κλασικό Vin Doux Naturel που παράγεται από καλά ωριμασμένα σταφύλια επιλεγμένων ημιορεινών αμπελώνων, με πολύ προσεκτική οινοποίηση, αγάπη και σεβασμό στην ποικιλία που το γεννά, το Μοσχάτο Σάμου.

Στις 8 Μαρτίου λοιπόν κάνε αυτό που σε ευχαριστεί παρέα με Samos Grand Cru. Το εξαιρετικό Femme Fatale Samos Cocktail, δημιουργήθηκε ειδικά για σένα! Απόλαυσέ το με τις φίλες σου, την παρέα σου ή -ως άλλη Famme Fatale- μόνο με το σύντροφό σου. Εναλλακτικά, συνδύασε μόνο του το Grand Cru με ελαφρά γλυκά από φρούτα, αλλά και ελαφρώς «αλμυρά» πιάτα, όπως αυτά με κρέμα γάλακτος, κίτρινα τυριά ή μπεσαμέλ. 
Όποια πρόταση κι αν ακολουθήσεις, όποια απόλαυση κι αν επιλέξεις το Samos Grand Cru σίγουρα θα σε εμπνεύσει!


FEMME FATALE SAMOS COCKTAIL

Το FEMME FATALE Samos Cocktail με Samos Grand Cru εμπνεύστηκε και παρουσιάζει ο bartender Ιωακείμ Ζαβουδάκης, που το 2016 συγκαταλέχθηκε μεταξύ των 12 καλύτερων bartender στην Ελλάδα, στην κατηγορία classic cocktail.
Femme Fatale Samos Coctail
1 bar spoon ροζ πιπέρι
60 ml Samos Grand Cru
25 ml λικέρ Lychee
20 ml σιρόπι βανίλιας

20  ml φρεσκοστυμμένο lime