23 Μαρ 2017

Το Επιμελητήριο Σάμου συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση FOOD EXPO GREECE 2017

Το Επιμελητήριο Σάμου συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση FOOD EXPO GREECE 2017 σε χώρο που διατέθηκε δωρεάν από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Κυριαζής. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 87 χώρες κατά τις πρώτες δύο ημέρες της λειτουργίας της.
Οι Επιχειρήσεις που συμμετείχαν από τη Σάμο Ικαρία και Φούρνους. 
Ποτοποιία: Ζαρμπάνης ΑΒΕΕ και Γιοκαρίνης ΑΒΕΕ, 
Οινοποιία: Αφιανές (afianeswines), Καρίμαλης (ikariawine) Τσαντίρης (tsantiriswines). 
Τυποποιητήρια Ελαιολάδου: Αμυρσώνης Χρήστος, Βαλσαμίδης Ιωάννης, Μάρκου Γιάννης, , Χαρμπής Θεόδωρος. Βιολογικά παραδοσιακά προϊόντα- γλυκά του κουταλιού - αρωματικά φυτά: Λεκιώτης Σπύρος Biosamos, Καρναβάς Σταμάτης, Κληρονόμου Κλειώ, Παπά Αμαλία, Δήμος Κότταρας, Τεσκος, Χατζιαντωνιαδης Αντώνης. 

                  



Το χώρο του Επιμελητηρίου Σάμου επισκέφτηκαν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μ. Αγγελόπουλος, ο Πρόξενος της Πολωνίας, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κίνας, καθώς και άλλοι επίσημοι στους οποίους δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και τους προσφέρθηκαν δώρα με προϊόντα των παραγωγών που συμμετείχαν στην έκθεση. Επίσης επισκέφθηκαν το περίπτερο πλήθος επιχειρηματιών, εκθέτες και εμπορικοί αντιπρόσωποι.