31 Μαρ 2017

Η Hellenic Seaways και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»,ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Hellenic Seaways Hellenic Seaways Official Fan Page, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», ανανέωσαν τη συνεργασία τους για 6η συνεχή χρονιά.
Όλα αυτά τα χρόνια η Hellenic Seaways στηρίζει ποικιλοτρόπως τις δράσεις περιβαλλοντικής προστασίας του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος, είτε μέσω της μεταφοράς και διάσωσης τραυματισμένων άγριων ζώων, είτε με τη μεταφορά με τα πλοία της, ερευνητικών ομάδων και εξοπλισμού, που καλούνται σε παρεμβάσεις απαραίτητες για την προστασία της φύσης σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου. Με τον τρόπο αυτό στηρίζει έμπρακτα τη δύσκολη προσπάθεια του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος, για την προστασία της μοναδικής βιοποικιλότητας των ελληνικών θαλασσών. Παράλληλα ως εταιρεία συμβάλλει στο να είναι ανοιχτοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, οι θαλάσσιοι δρόμοι του Αιγαίου, με σύγχρονα πλοία που ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Είναι σημαντικό να γίνει συνείδηση όλων μας, ότι πέραν από τη μεγάλη μας τύχη να ζούμε σε ένα τόπο που στηρίζει σπάνια βιοποικιλότητα, μοναδικής περιβαλλοντικής σημασίας, αναλογεί σε όλους μας και μία μεγάλη ευθύνη, για να διαφυλάξουμε αυτή τη σημαντική μας φυσική κληρονομιά.