4 Απρ 2017

Κλείσιμο των ταμείων της Φοιτητικής Λέσχης Καρλοβάσου από τις δυνάμεις του ΜΑΣ

Έπειτα άπο έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου στις 17.03.2017 αποφασίστηκε ανακατανομή του αριθμού των ημερήσιων δικαιούχων σίτισης ανά Πανεπιστημιακή Μονάδα μειώνοντας τον αριθμό των δικαιούχων στην Σάμο από 552 σε 474!!!
ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ!Καμιά εντύπωση δεν μας προκαλεί πλέον το γεγονός πως το Πανεπιστήμιο αποφάσισε να ενημερώσει τους φοιτητές για το εν λόγω γεγονός στις 02.04.2017. 

Δηλαδή 16 ημέρες μετά την λήψη της απόφασης και σε μια περίοδο που το νησί αδειάζει για τις διακοπές του Πάσχα και οι φοιτητές αδυνατούν να αντιδράσουν. 

ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ!

Είναι η ίδια τακτική η οποία εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια που όταν θέλουν να περάσουν νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα επιλέγουν να το κάνουν είτε σε περίοδο διακοπών του Πάσχα είτε μέσα στον Δεκαπεντάυγουστο με σκοπό να πιάσουν τον λαό απροετοίμαστο. Πρόσφατο παράδειγμα τα νέα μέτρα που θα επιχειρήσει να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κατά την διάρκεια του Πάσχα.

ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ!

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ!

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.



Μ.Α.Σ.