2 Απρ 2017

Τα «έδωσαν όλα» για την Αναστασία Τριανταφύλλου στους αγώνες δρόμου «Γρηγόρης Τσικριτέας»

350 παιδιά και 180 ενήλικες περίπου, πήραν μέρος  στους φετινούς αγώνες δρόμου «Γρηγόρης Τσικριτέας» το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου. Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν τους δρομείς, οι οποίοι ξεκίνησαν και τερμάτισαν στην Πλατεία Πυθαγόρα στη πόλη της Σάμου .Οι Αγώνες δρόμου πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου «Αναγέννηση» σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Πεζοπορικό Σύλλογο Σάμου και την υποστήριξη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ ,
για την οικονομική υποστήριξη της Αναστασίας Τριανταφύλλου, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και  υποβάλλεται σε πολυετή θεραπεία στην Αθήνα .
Πριν την εναρξη των αγώνων η κόρη του Γρηγόρη Τσικριτέα ανήγγειλε τον όρκο του αθλητή ."ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΠΠΟΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ".

Αγόρια, κορίτσια, άντρες και γυναίκες έτρεξαν στις εξής διαδρομές:

4500μ. Ανδρών-Γυναικών γεννημένοι από το 2004και πάνω 

8500μ. Ανδρών-Γυναικών γεννημένοι από το 2001 και πάνω 

600μ. αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων από Α΄ έως και Γ΄τάξη, 

1000μ. αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων από Δ΄ έως και ΣΤ΄ τάξη.

Στους αγώνες ,τo  παρών έδωσαν Αυτοδιοικητικοί Α και Β Bαθμού μεταξύ αυτών ,ο Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκος Κατρακάζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Α.Ανδρεάδου ,Κ.Βογιατζής ,Δ Κυριαζής  Ελισαίος Μαυρατζώτης κ.α καθώς και πλήθος κόσμου .

Συγχαρητήρια στους αθλητές ,στις αθλήτριες και στους διοργανωτές.
Περισσότερα και Βίντεο στη σελίδα του Αρμονία 103,2 στο facebook