15 Μαΐ 2017

1o Street Art Festival στο Καρλόβασι

KARLOVASSI STREET ART FESTIVAL
20 – 21 ΜΑΪΟΥ 2017 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Σάββατο 20 Μαίου 10.00 Σύντομη Τελετή Έναρξης10.30 Μετά την τακτοποίηση των καλλιτεχνών στους καμβάδες τους, o Υiakou, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, θα δώσει το έναυσμα για να αρχίσει η δημιουργία!

Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν, να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και το έργο του!

12.00 – 17.00 Ενώ οι καλιτέχνες δημιουργούν, κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες, οι Circo Surgelo θα παρελαύνουν μετά μουσικής από καμβά σε καμβά για να χαρίσουν στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους. Ενδιάμεσα, χορευτές στο ρυθμό της hip hop και του breaking θα μας μεταδίδουν το ρυθμό και τη ζωντάνια τους!

20.00 Συγκεντρωμένοι όλοι στο Λιμάνι θα περιμένουμε το σύνθημα από τον DJ για να αρχίσει το φεστιβάλ χρωμάτων! Oι μουσικές και τα χρώματα θα συναγωνίζονται για μια θέση ψηλά στον αέρα! 

21.00 Ο DJ θα σκορπίσει τις μουσικές του στον αέρα με φόντο τις εικαστικές δημιουργίες των καλλιτεχνών μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου στο Λιμάνι! 

Κυριακή 21 Μαίου

10.00 Έναρξη καλλιτεχνικής δημιουργίας και πάλι. Κι άλλα χρώματα από τους καλλιτέχνες, κι άλλα σχέδια, γράμματα και σχήματα. Παρακολουθήστε τους!

10.00 Εργαστήρια graffiti για ενήλικες. Συγκέντρωση έξω από το Μεθοριακό Σταθμό Καρλοβάσου. Πάρτε μαζί σας τα πινέλα σας!

12.00 Εργαστήρι graffiti για παιδιά 10-15 χρόνων. Συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο Τελωνείου. Εγγραφή μέσω facebook προαπαιτείται. Απαραίτητη η συνοδεία γονέων.

12.00 – 16.00 Αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες θα κάνουν βόλτες και θα φωτογραφηθούν με τους δημιουργούς, τα έργα τους και το κοινό πριν εκτεθούν μπροστά στο κτίριο του Τελωνείου στο Λιμάνι! 

21.00 Θα παρακολουθήσουμε παράσταση επί σκηνής από τους performers Circo Surgelo. Απίθανοι!

21.15 Σύντομη μα συναρπαστική παράσταση χορού επί σκηνής από τη σχολή χορού Χατζηνικολάου !

21.30 Το Πανεπιστήμιο θα κατέβει Λιμάνι! Τα μουσικά συγκροτήματα των φοιτητών θα γεμίσουν ήχους και κέφι το Λιμάνι Καρλοβάσου! Διασκεδάστε μαζί τους!

Στο τέλος της βραδιάς θα κλείσει πανηγυρικά η αυλαία του 

1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ STREET ART ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!


Όλα τα έργα(murals) των καλλιτεχνών θα εκτίθενται υπαίθρια στο Λιμάνι και στον Όρμο Καρλοβάσου ως το τέλος του καλοκαιριού.

Περισσότερα έργα των καλλιτεχνών σε καμβάδες θα εκτεθούν στο χώρο του Samaina Inn Hotel στο Λιμάνι από 1η Ιουλίου ως 31 Αυγούστου.


Στα πλαίσια του Street Art Festival θα ακολουθήσουν κι άλλα δρώμενα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μείνετε συνδεδεμένοι στο : The Karlovassi Festival!