23 Μαΐ 2017

Στο 4o διεθνές "Posidonia Sea Tourism forum"ο δήμος Σάμου

Με δικό του περίπτερο θα εκπροσωπηθεί ο Δήμος Σάμου στο 4o διεθνές "Posidonia Sea Tourism forum", την πιο σημαντική συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων στον τουρισμό με ιστιοπλοϊκά και κρουαζερόπλοια στην Ανατολική Μεσόγειο, που ξεκινά στις 23 και ολοκληρώνεται το απόγευμα της 24ης Μαίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό κέντρο Αθηνών.

Η Σάμος θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει πάνω στον Θαλάσσιο Τουρισμό ώστε να συγκεντρώσει περισσότερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Το φόρουμ χαιρετίζουν και με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά Στο διήμερο του Forum θα εκτεθούν πολύ σημαντικές απόψεις για ιστιοπλοϊκό τουρισμό και τον τουρισμό κρουαζιέρας. 

Οι ομιλητές θα παραθέσουν συγκεντρωμένη και εξειδικευμένη εμπειρία πολλών δεκαετιών πάνω σ' αυτά τα πολύ κρίσιμα ζητήματα για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα και, πολύ ειδικότερα, για τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και, βέβαια, τη Σάμο.