17 Μαΐ 2017

Κοινωνική αλληλεγγύη απο τον Σύλλογο Σαμίων Νομού Αχαΐας

Μεγάλη ποσότητα φάρμακων για τις αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου παρέλαβαν σημερα οι εθελοντές , απο τον Σύλλογο Σαμίων Νομού Αχαΐας "ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ " .Οι εθελοντές του Φαρμακείου ανέφεραν για την προσφορά αυτή :"Θεωρούμε υποχρέωση μας να εκφράσουμε την χαρά και την ευγνωμοσύνη μας προς τον Σύλλογο Σαμίων Νομού Αχαΐας
"ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ " και ιδιαιτέρως την αξιοθαύμαστη αυτή γυναίκα και πρόεδρο του κ. Τούλα Δαραμούσκα η οποία με δική της πρωτοβουλία επικοινώνησε μαζί μας , κινητοποίησε τα μέλη του συλλόγου τα οποία συνέδραμαν οικονομικά στην αγορά φάρμακων , καθώς επίσης και αρκετοί φαρμακοποιοί της Πάτρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προέδρου και δώρισαν επιπλέον φάρμακα . 


Η κ. Δαραμούσκα επιμελήθηκε επιπλέον την συλλογή και μεταφορά αυτής της μεγάλης ποσότητας αναγκαίων φάρμακων τα οποία μεταφέρθηκαν δωρεάν απο τις μεταφορικές εταιρείες ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΕΠΕ , τον Σαμιώτη κ. Μανώλη Παπαγρηγορίου και την μεταφορική Σαμου ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΚΕ τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους προσφορά . 
Η ενσυναίσθηση, η συλλογική προσπάθεια και η κοινωνική αλληλεγγύη στα καλύτερα της" !
Οι εθελοντές .