17 Μαΐ 2017

Τρεις συλλήψεις στη Σάμο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Αλγερίας, ηλικίας 18 ετών, για το αδίκημα της κλοπής. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 18χρονος αφαίρεσε την 11-05-2017, από μπαλκόνι οικίας στη Σάμο, (8) ζεύγη υποδημάτων. Διενεργείται προανάκριση.

Συνελήφθη, χθες (15-05-2017) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας 33χρονος υπήκοος Μαρόκου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αντίστασης. 
Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο, αρνήθηκε αρχικά να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και ακολούθως απώθησε έναν από αυτούς για να αποφύγει τη σύλληψη. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Συνελήφθη, σήμερα (16-05-2017) από αστυνομικούς τους Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 37χρονος υπήκοος Ιράκ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αρμόδια υπηρεσία διαχείρισης αλλοδαπών στη Σάμο, προέκυψε ότι σε βάρος του 37χρονου, είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας. 
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.